CHOOSE YOUR VPS PLAN

CPU 1 vCPU
Intel Xeon
RAM 512 MB
PLASS 20GB SSD
BÅNDBREDDE 1TB
PRIS
Kr 149 pr mnd

PRICING PLANS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Rem atque, praesentium doloremque quae debitis odit quos quas atque commodi ipsa. Neque laborum animi illo amet provident, asperiores.

Plan 1

Starting At$9.99

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit.

Plan 3

Starting At$9.99

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit.

HVORFOR VELGE OSS?

Vi skjønner at valget av og til kan være vanskelig, men hos oss er filene fine trygge. Du kan opgså benytte deg av en måned gratis demo før du bestemmer deg.

BRANNMUR

Brannmuren holder uvedkommende borte fra filene dine.

DATA BESKYTTELSE

Vi tar på oss ansvaret for at filene dine er trygge, og vi gjør også daglig backup av hele ditt webområdet.

DATA KRYPTERING

Vi tilbyr SSL som kan hjelpe deg med kryptering av websiden din. Ta kontakt med support, så skal vi med glede hjelpe deg.

TJENESTENE INKLUDERER

Det er viktig for oss at du er føler deg trygg som vår kunde. Og med support hver dag, åpent kjøp og vår gode oppetid, så har du ingen ting og tape.

  • 24/7/365 SUPPORT

    Vi jobber hardt for at tjenestene du har hos oss skal yte best mulig, derfor er det viktig for oss at du har mulighet til å nå oss når som helst.

  • 30 Åpent kjøp

    Er du ikke fornøyd? Da kan du benytte deg av angrefristen innen det har gått 30 dager fra tjenesten ble aktiv. Dette gjelder ikke domenekjøp.

  • 99,9% OPPETID

    Oppetid er viktig, vi vil ikke at du skal gå glipp av besøkende på dine dine servere, og vi velger da og gi deg en sikkerhet med 99,9% oppetid.

Wildcard SSL SiteLock